Testimonials

{

Ik loop al jaren bij de psychiater en benoem mijn problemen, maar het wordt niet beter. Ik krijg alleen maar medicijnen. Toen heb ik Gwen leren kennen. Bij haar waren na een paar behandelingen mijn problemen opgelost. Nu sta ik sterker in mijn schoenen.

- M.

Ik heb vroeger door traumatische verleden ptss gekregen. Daarnaast heb ik veel psychologen gehad om het te kunnen verwerken, maar er bleven altijd nog traumatische beelden in mijn hoofd hangen die ik niet los kon laten. Gwen heeft mij er hierin als de beste mee geholpen met EMDR therapie en nu kan ik door haar met volle positiviteit verder met mijn leven.

R.H.

Gwen was voor mij mijn eerste ervaring om met iemand te praten. Haar stem en manier van praten maakte mij emotioneel en gaf mij warmte. Ik zat tegen burn-out aan. Gwen heeft mij over mijn eigen gedrag na laten denken. Ongeveer een jaar na mijn bezoekjes aan Gwen ben ik erachter dat mijn zelfrespect weer terug is en dat ik misschien daardoor ook een hele leuke man ben tegengekomen. The love of my life! Die verwachting had ik zeker niet meer.

L.V.

Heel mijn jeugd ben ik onzeker geweest. Mijn relatie met mijn moeder was problematisch. Had nooit gedacht dat nadat ze was overleden, het een plaatsje te kunnen geven. De relatie met mijn eigen dochters is daardoor verbeterd! Dankjewel lieve Gwen.

Monique

Door gebeurtenissen in mijn verleden zoals gepest zijn, anorexia en coma zuipen bleef er zoveel vastzitten waardoor ik op een gegeven moment mezelf kwijt was geraakt. Ik kropte alles op en liet nooit mijn emoties gaan waardoor ik steeds ongelukkiger met mezelf werd en mezelf continu wijsmaakte dat niks goed genoeg was. Ik hield ook niet van mijzelf en probeerde door bijvoorbeeld te sporten, afvallen en dunner worden te laten zien dat het wel kon. Ik kon het verbijten en mezelf mentaal voor de gek houden door afleiding te zoeken zodat ik daar niet aan hoefde te denken. Ik at niet, spuugde het eten uit maar had de controle wel, dacht ik.  

Het ging goed totdat ik op een punt kwam dat ik opraakte. Het lukte allemaal niet meer, het sporten ging achteruit en ik ging niet meer naar school. Het maakte me ook niet meer uit. Dezelfde afleiding gaf ik mijzelf met alcohol. Ik dacht; als je genoeg drinkt dan voel je de pijn niet. Hierdoor ben ik ook 2x in een coma geraakt, maar ik zag het gevaar daar niet van in!

Toen Ik bij Gwen kwam gaf, gaf ze mij meteen een superfijn en veilig gevoel. Door haar sessie voel ik me weer mezelf en heb ik mezelf weer gevonden. Wat ik nooit had gedacht te kunnen zeggen en nu wel kan, is dat ik van mijzelf hou en dat ik goed ben zoals ik ben. Ik ben weer energiek en ik kan overal weer van genieten. Ook kan ik nu ‘nee’ zeggen tegen de dingen die ik niet wil en doe ik de dingen voor mezelf en niet voor anderen. Als laatste heb ik mijn voeding weer in een goede balans gekregen. Zonder Gwen was dit mij nooit gelukt. Zij heeft mij ontzettend geholpen en ben daar heel dankbaar voor.

Donna

Als werkende moeder van twee jonge kinderen en een man met een eigen bedrijf, heb ik het altijd druk en neem ik weinig tijd voor mezelf. Ik maakte me vooral druk om anderen om mij heen. Op het moment dat mijn energie behoorlijk op raakte, ben ik bij Gwen terecht gekomen. Gwen straalt rust uit, door haar zie ik nu alles weer in het juiste perspectief. Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen.

Danielle

Ik vind het fijn om geleerd te hebben om mezelf steeds meer te kunnen accepteren en waarderen. Het is belangrijk om jezelf te kunnen zijn. Door Gwen heb ik verbanden kunnen leggen tussen situaties en geleerd om mezelf te begrijpen en me daarom beter te voelen.

A.

Gwen is een warme persoonlijkheid. Ik voelde mij tijdens de zes behandelingen die ik bij haar had, veilig en begrepen.
Zo heeft ze mij geholpen nieuwe inzichten en standpunten in te nemen. Ook heeft ze mij handvatten gegeven om ‘oud’ gedrag te herkennen en waar nodig, af te leren zodat ik zelf verder kan met mijn ontwikkeling. Dit heeft mijn leven voorgoed veranderd en zoveel mooie inzichten gegeven. Hiervoor zal ik haar altijd dankbaar zijn.

NVO

Ik loop al jaren bij de psychiater en benoem mijn problemen, maar het wordt niet beter. Ik krijg alleen maar medicijnen. Toen heb ik Gwen leren kennen. Bij haar waren na een paar behandelingen mijn problemen opgelost. Nu sta ik sterker in mijn schoenen.

M.

Lieve Gwen,
Ik wil je nog even bedanken dat je mijn beste vriendin hebt geholpen. Ik was gisteren met haar en ik hoor dingen uit haar mond waarvan ik het nooit verwacht had. Zo open en vrolijk, en eindelijk zie ik echt hoe erg blij ze met zichzelf en is dat ze van haarzelf houdt om hoe ze is. Ik zie haar gewoon oprecht stralen, door jouw hulp!!! Je bent de beste, maar dat wist je waarschijnlijk al. Superbedankt Gwen voor dit nogmaals, ik ben zo blij hiermee!

Robin

Het was niet eenvoudig om goede hulp te vinden voor mijn dochter. Door echtscheidingsperikelen en vervelende ervaringen kreeg mijn dochter ze een traumatische stressstoornis. Na een kort gesprek met de huisarts werd er een psychiater aangewezen om hulp te bieden. Tijdens gesprekken met een psychiater viel me steeds op dat er op het horloge werd gekeken. Een uurtje de tijd en dan op de echt minuut. Ik had echt het gevoel dat mijn dochter een nummer was. 

Na een aantal sessies ging het toch slechter en zag ik het fout gaan. Toen het echt fout ging en er zelf sprake is van suïcidaal gedrag, was ik echt totaal in paniek. Maar gelukkig greep ik op tijd in. Na een nieuw gesprek met de huisarts werden we direct doorverwezen naar het crisis team van Altrecht in Lunetten/Utrecht. Een overheidsinstelling met echte specialisten die serieus aan het werk gaan. Vakmensen dus!

Maar bij Altrecht stopte het op een gegeven moment, omdat er altijd een wachtlijst is en er te weinig specialisten werkzaam zijn. Samen met Altrecht hebben wij een oplossing gezocht en hulp gevonden om het traject op de juiste manier af te maken. Het was wel even rijden iedere week, maar dubbel en dwars de moeite waard. Door de Psychodynamische therapie/techniek van Gwen is mijn dochter weer ‘op aarde’. Ze is gelukkig, kan genieten van de dingen om haar heen, geeft weer om zichzelf, presteert waanzinnig goed op school en heeft haar zelfvertrouwen terug.

Gwen luistert, kiest de juiste methode om je te helpen, betrekt je als ouder bij het proces en is niet zo zeer met de tijd bezig. Het is een warm bad waar je in komt.

Ronald

Ik heb met Gwendoline samengewerkt! Wat een diepte in haar coaching! Het heeft mij bewust gemaakt van waar mijn belemmeringen liggen en hoe ik hieraan kan werken! Dank hiervoor!

R.C.

Ik had problemen met mijn puberende dochter. Ik begreep haar niet meer en we hadden eigenlijk alleen nog maar ruzie. Ik boos, zij boos en thuis een rotsfeer. We zijn in relatietherapie gegaan bij Tchai Therapie en Coaching. Gwen heeft ons geleerd weer te communiceren met elkaar. We zijn ons beiden meer bewust geworden van elkaar gevoelens en behoeften. We zijn blij dat we dit traject zijn ingegaan. Het heeft ons veel gebracht. 

R en R

Gwen is een warme persoonlijkheid, zeer inlevend en een geweldig luisterend oor. Ik voelde me tijdens de sessies die ik bij haar heb gehad veilig en begrepen. Ze heeft mij geholpen tot bepaalde inzichten te komen. Tevens heeft ze mij handige tools aangereikt waarmee ik zelf verder kan. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Niels

Tchai Therapie heeft mij doen inzien waarom ik handel zoals ik handel en waar het vandaan komt! Professionele begeleiding met diepgang. Hartelijk dank!

Reyhan

Ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik die stap hebben kunnen maken. Ik had nooit verwacht dat dit mij zou gebeuren, maar ik ben blij met degene die mij op Gwen attendeerde. Mijn verandering is dat ik mijn onzekerheid nu onder controle heb.

I.M.

In anderhalf jaar tijd waren er diverse gebeurtenissen wat ongemerkt veel impact had gehad zowel mentaal als lichamelijk. Ik ervaarde lichamelijk veel onrust en ik begreep niet hoe ik mij voelde waardoor ik mijzelf niet herkende.

Bij de reguliere psycholoog werd ik niet begrepen. Gelukkig kwam ik via via bij Gwendoline terecht. Al na één gesprek werd ik begrepen en merkte zij op wat ik bedoelde.

Vanuit hier heb ik diverse behandelingen gehad die ervoor gezorgd hebben dat ik mijn innerlijke rust weer heb gevonden. Daarnaast heb veel over mijzelf geleerd zoals: mijn innerlijke criticus, mijn oude systeem/patronen, en ik leerde omgaan met het aanvoelen en herkennen van mijn emoties.

Nu kan ik zelf verder en voelt het alsof ik weer de controle heb. Het blijft een proces maar ik kan het nu wel zelf en ik heb er vertrouwen in.

Heel erg bedankt Gwendoline. Zonder jou had ik nog steeds zoekende geweest. Nu heb ik mijzelf weer terug.

N.

Psychodynamische
therapie

Bij Psychodynamische therapie worden verschillende technieken ingezet zodat per individu de meest passende techniek wordt gebruikt. Onbewuste emoties en gedachten worden in gang gezet. Bij psychodynamische therapie werk ik zeer intensief, waardoor op korte termijn (na zo’n 4-6 sessies) al verandering merkbaar is.

Adres

Lotus 6
2925 TH Krimpen a/d IJssel

Volg ons

Heb je een vraag?

1 + 13 =