BOSS voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer zit je in een moeilijke situatie wanneer je in een burn out terecht komt. Tchai Therapy ontwikkelde een succesvolle BurnOutStress Strategie (BOSS) voor ondernemers.

BurnOutStress Strategie voor ondernemers

Als zelfstandig ondernemer zit je in een moeilijke situatie wanneer je in een burn out terecht komt. Eigenlijk heb je als ondernemer al veel meer kans om in deze situatie te komen doordat je verantwoordelijk bent voor wat er in je bedrijf gebeurt.

Zijn de verkopen goed; hoe ga je om met personeel, kan ik mijn crediteuren betalen,  komt er genoeg geld binnen, hoe is de sfeer op de zaak?

Ziek zijn voor een paar dagen kan, maar meer dan een week kan jouw bedrijf niet zonder jou.

Kenmerken burn out

Hoe herken je tekenen van een burn out?

Z

Concentratieproblemen

Z

Toename vergeetachtigheid

Z

Lusteloosheid

Z

Toenemende onzekerheid

Z

Slaapproblemen

Z

Seksuele problemen

Z

Emotionaliteit

Z

Meer fouten maken

Z

Verandering van sociaal gedrag

Specialisme

Ik heb mij als Registertherapeut BCZ gespecialiseerd in Burn-out bij ondernemers en CEO’s met een grote verantwoording die veel stress ervaren.

Vaak zijn de klachten van een Burn-out aanwezig en voel je dat je op het randje balanceert. Door in te grijpen kan je een Burn-out gaan bestrijden of eventueel preventief voorkomen. Dit doen we samen door de balans in werk en privé te herstellen en je energielevel te verhogen waardoor je weer in je eigen kracht komt te staan.

Het werk helemaal loslaten is meestal geen optie maar hoe kan je het anders indelen. Je krijgt bij mij een klankbord en we zoeken naar voor jou werkende strategieën. Al werkend de stresspunten aanpakken, het energie level opkrikken en je skills verbeteren.

Ervaringsdeskundige

Door mijn jarenlange ervaring als ondernemer kan ik als geen ander de situatie begrijpen. Ik weet wat het is om slapeloze nachten te hebben en je geleefd te voelen door jouw bedrijf waardoor je het plezier in ondernemen soms zoek raakt of zelfs verdwijnt. Ik heb een methode ontwikkeld om andere ondernemers, die de stress en de druk niet meer aankunnen, handvatten te bieden zodat het plezier in het ondernemen weer terugkomt. 

Direct contact

Wilt u door middel van een effectieve BurnOutStress Strategie er weer bovenop te komen en weer plezier in het ondernemen te krijgen? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend telefonisch contact met mij op via 06-53682731 of stuur een e-mail naar gwen@tchai-therapy.nl. U Kunt er 100% vanuit gaan dat alles wat wij bespreken confidentieel blijft.

Vrijblijvende intake  Binnen drie werkdagen na eerste contact.

Adres

Lotus 6
2925 TH Krimpen a/d IJssel

Volg ons

Heb je een vraag?

9 + 6 =