Gwendoline Tchai

Misschien wil je kennis maken om te kijken of het klikt. Of om nog vragen te stellen over mijn aanpak en manier van werken. Het is altijd mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Achtergrond en opleiding

Na lange tijd in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, ben ik gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie en ben daarna gaan studeren aan de Academie voor Psycho-dynamica in Scherpenzeel – een vierjarige beroepsopleiding voor Psycho-dynamische Therapie, HBO geaccrediteerd.

Sinds 2018 heb ik mijn eigen praktijk voor psycho-dynamische therapie en coaching. Ik geef therapie, coaching en trainingen aan bedrijven en particulieren. Ik ben als therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en ik ben in het bezit van een RBCZ Licentie.

Buiten ondernemer, therapeut en coach ben ik getrouwd, moeder en oma en woon en werk in Krimpen aan den IJssel.

Mijn aanpak

Na een eventuele (telefonische) kennismaking plannen we een eerste gesprek. In dat eerste gesprek kijken we samen naar jouw hulpvraag. Wij bespreken allerlei zaken over jou en jouw leven en proberen we inzicht te krijgen in je problematiek en de mogelijke oorzaken hiervan. Daarna bespreken we samen wat het gewenste doel van de behandeling is. 

Ik werk klachtgericht, intensief en kortdurend aan het behandeldoel. Met verschillende moderne en effectieve therapeutische technieken zoeken we naar de vorm die bij jou past in combinatie met je klacht. Zo zetten we ons samen in om het gestelde doel te bereiken.

Hoeveel gesprekken nodig zijn hangt af van de aard en omvang van de problemen en van de hulpvraag.

Praktijkruimte

Een warme omgeving en prettige ambiance vind ik belangrijk. Daarom is mijn praktijk gevestigd in een sfeervolle uitbreiding van mijn eigen woning. Het is een heerlijke open en lichte ruimte met veel privacy waar ook voldoende ruimte is om voor groepen van 6-8 personen thema avonden te geven.

Adres

Lotus 6
2925 TH Krimpen a/d IJssel

Volg ons

Heb je een vraag?

2 + 4 =