Psycho-dynamische trainingen

Trainingen voor bedrijven/werknemers worden in groepsverband op locatie gegeven.

Psycho-dynamische bedrijfstrainingen

Tchai Therapie & Coaching begeleidt bedrijven en werknemers bij ontwikkeling en groei. Op iedere afdeling is er sprake van een bepaalde groepsdynamiek en onderlinge cohesie. Soms functioneert een afdeling (tijdelijk) minder goed en is er sprake van een verstoorde dynamiek. Met behulp van psycho-dynamische trainingen wordt gekeken hoe onderlinge verhoudingen verbeterd kunnen worden. Wat zijn de kernkwaliteiten op de afdeling, hoe zijn de verhoudingen onderling, hoe kan een fijnere werkrelatie tot stand gebracht worden, waar liggen de knelpunten?

Kern van de aanpak is het vergroten van het persoonlijk leiderschap van ieder individu. Dat is veelal de start van verandering. Dit betekent leiding nemen over je persoonlijke ontwikkeling, je verbinden met jezelf, met wat je weet, wat je wilt en wat je kunt. Persoonlijk effectief zijn en vanuit die eigen kracht verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die men maakt. Trainingen worden gegeven door professionele opgeleide coaches in groepsverband op locatie.

Wanneer?

Als er op de werkvloer sprake is van één of meer van onderstaande punten, kan een psycho-dynamische bedrijfstraining helpen om de samenwerking, onderlinge sfeer, teamspirit en productiviteit te verbeteren.

Z

Gebrek aan motivatie

Z

Pestgedrag op werkvloer

Z

Geen goede communicatie

Z

Slechte samenwerking

Z

Hoge werkdruk

Z

Ziekteverzuim op afdeling

Voor wie?

Tchai Therapie & Coaching verzorgt trainingen voor organisaties die serieus werk maken van duurzaamheid en maatschappelijk betrokken ondernemen. Een training kan zich richten op het aanleren of verbeteren van nieuwe vaardigheden, zoals presenteren, onderhandelen en leidinggeven. Het is ook mogelijk om je persoonlijke effectiviteit te vergroten in een training.

Trainingen zijn custom made en worden aangepast op de behoeften die bij een bedrijf leven.

Onze trainingen omvatten:

  • NLP oefeningen
  • Mindfulness trainingen
  • Groepsdynamica
  • Werken met kernkwaliteiten
  • SWOT analyses
  • Transactionele analyses

Thema’s voor individuele werknemers

Omgaan met hoge werkdruk

Start: nog te bepalen

Meer informatie

Hoe voorkom je een Burn-out?

Start: nog te bepalen

Meer informatie

Hoe hou je alle ballen in de lucht?

Start: nog te bepalen

Meer informatie

Thema’s/trainingen voor werknemers

Bovenstaande onderwerpen komen aan bod tijdens de thema-avonden die individueel op groepsniveau (6-8 personen) worden gegeven. Deze thema’s zijn zeer geschikt voor individuele werknemers en kunnen afzonderlijk door één of meerdere werknemers worden gevolgd.  Een individueel traject behoort ook tot de mogelijkheden.

Thema’s/trainingen op afdelingsniveau voor bedrijven

Een specifieke training voor een hele afdeling van een bedrijf geven wij op maat. De bedrijfstrainingen vinden overdag plaats op uw eigen locatie of op een sfeervolle externe locatie. Informeer naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Adres

Lotus 6
2925 TH Krimpen a/d IJssel

Volg ons

Heb je een vraag?

15 + 5 =