Psycho-dynamische coaching

Wil je meer richting en balans in je leven en werk? Sta je open om nieuwe mogelijkheden te verkennen? 

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat mensen je niet aardig vinden, heb je weinig zelfvertrouwen of lukt het je steeds niet om bepaalde doelen te bereiken? Of misschien heb je last van angsten, spanningen en slaap je slecht. Voel je je neerslachtig of vertoon je onbeheersbaar gedrag of zit je gewoon niet lekker in je vel?

Coaching is voor iedereen die zelf niet meer de kracht kan vinden om te kunnen zijn wie je zelf wilt zijn. Je merkt bijvoorbeeld dat het niet lukt om af te vallen, je vaak onzeker bent of dat je fysiek of mentaal wordt belemmerd om je leven na tegenslag weer op te pakken en verder te gaan.

Je hoeft het niet alleen te doen. Wil je aan jezelf werken en een intensief 1 op 1 traject aangaan om daadwerkelijk automatismen te veranderen en jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met mij op. 

Z

Behalen van doelen

Z

Bewustwording

Z

Zelfvertrouwen

Z

Inzichten

Z

Ontdekken van je talenten

Z

Verandering en groei

Gwendoline Tchai
Pyscho-dynamisch coach & therapeut

 

Mijn werkwijze

Ik coach op een psycho-dynamische manier. Dat wil zeggen dat ik verschillende technieken met elkaar kan verbinden. Een psycho-dynamische aanpak combineert technieken, zodat er sneller en effectiever aan de kern van het probleem wordt gewerkt. Deze aanpak zorgt voor kortdurende trajecten.

Wil je aan jezelf werken en heb je net dat steuntje in je rug nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

{

Testimonials van cliënten

Adres

Lotus 6
2925 TH Krimpen a/d IJssel

Volg ons

Heb je een vraag?

7 + 8 =